
2009 yılında Metin2 isimli oyunun PVP sunucu kurulumuyla yazılım hayatıma başladım. Burada oyun içi değişiklikler yaparak FreeBSD, C, Mysql, Php ve Python üzerinde yazılım geliştirmeye dair temelleri kendi kendime öğrendim. 2021 yılına kadar Php ve Nodejs ile geliştirmeler yaparken .Net Core 5 ile C# dünyasına tam anlamıyla dahil oldum. Yazılım felsefesine duyduğum ilgiyle OOP ve Design patternler üzerinde çalışmaktayım. Şu anda .Net Core, Quasar Framework ve Astrojs ile geliştirmeler yapmaktayım.
Şirket içi birden çok yazılımda geliştirme ve yönetme sürecinde yer alıyorum.
EPC şirketlerini ve güneş enerjisi santralleri için gerekli ürünleri satan tedarikçileri birbirine bağlayan firma, proje out source edildi.
E-RCT projesinin geliştirme ve yönetim kısmında yer aldım.
Sağlık turizmi ve acentalık hizmeti sağlayan firma da Sejour Clone(Acenta Otomasyonu) projesinin geliştirme ve yönetiminde yer aldım.
Ajansa ait projelerde programlama gereken kısımlarda destek sağladım.
Bireylerin aylık gelirini 50/30/20 kuralına göre bölmeye yardımcı olur. Kullanıcılar, aylık gelirlerini girdikten sonra uygulama, harcamalarına göre kalan bakiyenin günlük ortalamasını hesaplayarak kullanıcılara günlük harcama limitlerini belirler. Kullanıcılar harcamalarını günlük olarak kaydedebilir ve harcama alışkanlıklarına göre gelirlerini etkili bir şekilde yönetebilir ve finansal hedeflerine ulaştırma amacıyla Java ile Android Studio aracılığıyla yazılmış mobil uygulama projesidir.
Türkiye'deki meyve-sebze halleri ve uzun yollar üzerinde bulunan denetim istasyonları için kullanılan mevcut cihazların rs232 bağlantısı ile alınan verilerini doğru şekilde işleyerek, araç plaka, giriş-çıkış ağırlık gibi verilerin kontrol edilmesini, saklanmasını ve raporlanmasını sağlamak amacıyla .Net Framework kullanarak geliştirdiğim projedir.
Getflytravel turizm firması için yazılmaya başlanan acenta otomasyonu. Sejour uygulaması baz alınarak yazılmaya başlanılmış. 4 ay sonra sektörden vazgeçilmesi nedeniyle proje yarıda bırakılmıştır.
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Bitki Koruma Ürünleri Daire Başkanlığının ruhsatlı ilaç verileri baz alınarak, ziraat mühendislerinin Bitki-Zararlı Organizma-Bitki Koruma ürün filtrelemesi yapmalarına ve üreticilere öneriler oluşturmalarına yardımcı olmayı amaçlayan projedir. Vue JS, Express JS, Postgresql ve Docker kullanılarak geliştirmede bulundum.
2012 yılından beri serbest olarak kurumsal, kişisel ve e-ticaret siteleri geliştiriyorum. İhtiyaca uygun olarak WordPress, AstroJS, NuxtJs, Quasar Framework ve .Net Core kullanıyorum. Corendon Havayollarına başladıktan sonra iş almayı bıraktım.
AGNO 3,38